November 14, 2007 Archives

2007-11-14 21:13:33

Sekalaista puuhastelua

Sunnuntaina aika paljon järjestelin vanhoilla back-up-rompuilla ollutta kamaa poltettavaksi DVD-levyille. Aika paljon viskoin poiskin niitä tiedostoja. Tiistaina mulle saapui uusi kärki siihen mun uusimpaan täytekynään. Se kyllä tuntuu ehkä jonkin verran paremmalta kirjoittaa kuin edellinen. Maanantai-iltana kävin kaupassa. Tiistai-iltana kävin naapurissa uudestaan testaamassa, että miten mun polttamalla DVD-levyllä näkyy ääkköset Wintoosassa. Eipä näy vieläkään. Enpä sitten toistaiseksi käytä ääkkösiä DVD:lle poltettavien tiedostojen nimissä.

Laitoin tähän WWW-päiväkirjaan takas sen asetuksen, että käytetään vain ja ainoastaan normaalia aikjärjestysstä kaikkialla. Jos pystyisin, niin säätäisin tän silleen, että etusivulla on uusimmat entryt käänteisessä aikajärjestyksessä ja muilla sivuilla noudatetaan normaalia aikajärjestystä. Mutta valitettavasti tässä bloggaussoftassa ei kertakaikkiaan ole sellaista asetusta. Opetelkaa siis käyttämään tän blogin arkistosivuja ja tota oikeassa ylänurkassa näkyvää kalenterin näköistä hökötystä sekä näppäimistön nappuloita Home, End, PageUp ja PageDown. Kamooon… Ei sen pitäisi olla vaikeaa.

Tänään olin Japanin kielen tunnilla. Sieltä palatessa kävin kaupunginkirjastolla noutamassa uudestaan lainaan sen anime-DVD:n nimeltä Naapurini Totoro. Se jäi kaivelemaan, kun edellisen kerran lainatessani sen katoin sen vain kerran läpi ja äskettäin alkoi tehdä mieli nähdä se uudestaan.


Posted by Juhapekka Tolvanen | Permanent Link | Categories: Anime, Täytekynät, Meta, Japanin kieli

2007-11-14 22:05:28

Vielä aikajärjestyksestä

Huomasinpa sellaisen jutun, että asetuksista riippumatta tossa oikealla olevassa palkissa kohdassa ”recent entries” on viimeisimpiä entryjä järjestettynä niin, että viimeisen entryn on listalla ekana. Käyttäkää ihmeessä sitä!


Posted by Juhapekka Tolvanen | Permanent Link | Categories: Meta