2007-11-21 22:05:42

Fillarin rassausta, japanin kieltä, astioita ja poisto-DVD.

Iltapäivällä rassasin fillariini paikoilleen kapeamman takarenkaan. Siinä samalla piti vähän lyhentää ketjua. Jotain tunti siinä vierähti. Samalla vaihdevaijerille tapahtui jotain: Nyt myös vaijerin yläpäässä näkyy olevan säikeitä poikki. Vaihde ei vaihdu millään, vaan aina samalla, tod.näk. nelosella. Mun pyörässähän on 7-vaihteinen napavaihde.

Lähdin sitten fillaroimaan. Olihan se kiva, kun rengas pyöri vapaasti, mutta se harmitti, kun se ainoa käytössä oleva vaihde oli joihin ylämäkiin liian iso. Menin ensin yhteen korjausfirmaan nimeltä Huoltopilotti. Kello oli 16:50 ja sen sulkemisaika oli klo 17:00. Ei ne ihan niin lyhyellä varoitusajalla ja niin äkkiä voineet korjata mun fillaria, mutta sen he pysytyivät lupaamaan, että saavat korjattua filarin samana päivänä kun sen sinne tuo.

Ajelin sitten kaikessa rauhassa Japanin tunnille ja olin siellä hyvin ajoissa. Tällä kertaa mm. leikittiin hirsipuuta. Japanin tunnin jälkeen kävin palauttamassa kaupunginkirjastolle yhden DVD:n. Sitten kävin SOKOS-tavaratalossa. Ostin Watsa-Kahwia ja Iittalan Ego-malliston 2 dl kahvikupin ja sille aluslautasen. Se Ego-mallisto oli nimittäin siellä 20 % alennuksessa. Sitten fillaroin kotia kohti. Käväisin vielä mua lähimmässä R-kioskissa. Siellä oli pilkkahintaan myynnissä vuokrauskäytöstä poistettuja DVD-levyjä. Mä huomasin niiden joukossa leffasta nimeltä Perikato. Sehän piti heti ostaa! Olen nimittäin lukenut Wikipediasta suurella mielenkiinnolla sekä tuosta elokuvasta että Hitlerin viimeisistä päivistä, joista toi elokuva kertoo. Sitten menin kotiin.