November 26, 2007 Archives

2007-11-26 17:02:44

Perustin yhteisön IRC-Galleriaan: J-Rock-aikuiset

Perustinpas IRC-galleriaan yhteisön nimeltä J-Rock-aikuiset. Sen kuvaus on tällainen:

Keskustelua J-Rockista aikuisille. Ikärajattomiakin yhteisöjä tarvitaan, mutta ainakin miiteissä voi ikäerot haitata liikaa: Aikuiset eivät aina jaksa teinien kikatusta yms. Toisaalta teinit eivät aina jaksa aikuisia.

Tämä yhteisö on sallittu vähintään 22-vuotiaille. Ikä täytyy olla profiilissa.

Oli kyllä melkoinen työ saada koko kuvausteksti mahtumaan tuohon rajalliseen tilaan. Alunperin olin tehnyt tällaisen kuvaustekstin:

Tämä on yhteisö, jonka ansiosta aikuiset voivat keskenään keskustella J-Rockista ja kenties jopa miitata J-Rockista keskustelun merkeissä. Tämän yhteisön ei ole tarkoitus olla parempi kuin muut vaan eräs vaihtoehto. Ikärajattomiakin yhteisöjä toki tarvitaan, mutta viimeistään miiteissä voi osallistujien ikäero haitata liikaa: Aikuiset eivät aina jaksa teinien kikatusta ja kirkumista tms. Toisaalta eivätpä teinitkään aina jaksa aikuisia.

Tämä yhteisö on sallittu 22-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Ikä täytyy olla tarkistettavissa profiilista.

Saatan pudottaa ikärajaa vuodella tai kahdella, jos toi 22-vee vaikuttaa liian korkealta. Mutta en mä sitä ainakaan alle 18 haluais pudottaa. Jos tonne joinaa JaME Suomen aktiiveja tai Jrock Suomen hallituksen jäseniä tai aktiiveja, niin tekee kyllä mieli antaa heille tuosta vaan valvojan oikat.


Posted by Juhapekka Tolvanen | Permanent Link | Categories: Musiikki, J‐Rock, WWW‐sivut: Muiden