Pakko nukkua ainakin pari tuntia. Sitten ehkä meen kaupungille asioimaan.
Hereillä taas.
Kävin tossa vähän aikaa sitten kaupassa mm. ostamassa lisää siideriä juhannuksen viettoa varten.
Nyt on uunissa mielenkiintoinen kokeilu: perunalastuista, soijarouheesta ja
munamaidon korvikkeesta tehty laatikkoruoka. Katsotaas, miten käy.
Sen "munamaidon" tein soijamaidosta, vedestä, soijajauhosta, perunajauhosta,
Herbamaresta ja Pan-suolasta. Perunalastuina on Kartanon perunalastuja.
Jaahas... Kyllä tosta laatikkoruoasta tuli ihan syötävää, mutta aika suolaista.
Seuraavalla kerralla voisi olla hyvä idea liottaa 5-15 min. niitä perunalastuja
vedessä. Sitten sen liotusveden voisi siivilöidä talteen ja siihen voisi tehdä
"munamaidon".