Hereillä taas.
Käytin mahd. tehokkaast kaikkia mahdollisia kaapista löytyviä kuivia ruoka-aineksia tehdäkseni Keittoa™. Esim. nokkoset meni jo kaikki samoinkuin punaiset linssit, mutta esim. vihreitä herneitä, persiljaa, lipstikkaa, tilliä, makaroonia ja riisiä jäi kaappiin vielä. Kuusi kpl yhden litran kokoisia pakastusrasioita tuli siitä keitosta täyteen.
Tein myös uuninpannullisen kasvispihviä ja sille ruskeaa kastiketta ja
keitettyjä perunoita.
Laitoinpa kasvispihvejä kastikkeineen pakastuslokeroon. Pihvejä tuli kolme puolen litran rasiallista ja ruskeita kastikkeita kolme neljänneslitran (?) rasiallista. Koko pakastuslokeron alaosa on nyt lähes täynnä pakastusrasioihin tekemiäni valmiita ruokia. Yläosa on täynnä jääpalamuotteja, mutta niitten tilalla voisi pitää pakastevihannespusseja. Ruskeista kastikkeista ruokaa tehdessä saa vaihtelua sillä, että heittää sekaan mausteisessa ja/tai kasvisliemisessä vedessä liotettua soijarouhetta tai soijakuutioita.
Kyllä nyt kelpaa: Saa syödä halpaa mutta silti nopeasti ja helposti valmistuvaa ravitsevaa vegaanista ruokaa ja ruoanlaistosta säästyneen ajan voisi käyttää siihen gradun ja sitä edeltävän harjoitusaineen vääntöön tms. Kyllähän kaupassa on vaikka mitä vegaanisia valmisruokia varsinkin Apetit-sarjassa, mutta ne voi olla vähän kalliita. Tällaista sieltä löytyy (nimet muistinvaraisia):
No niin. Nyt menen tästä kaupungille jonkinlaiseen tapaamiseen sen tytön
kanssa, jonka kanssa olen kirjoittanut ältsin paljon meiliä viimeaikoina.