Tänään ensin imuttelin yhtä sun toista poropietaria kakkaa wepistä, ainaskin RealOne:n, Netsape 7.1:sen, Flash-pluginin ja Operan. Ekaksimainittu oli kai joku alpha-versio. Sen asennussofta kaatusi niin että dumppasi coren. Netscapistus meni ihan hyvin koneeseen ja jopa toimi, mutta ei sitä huvittanut pitää koneessa, koska se näytti kirjoittelevan asetuksiaan samaan paikkaan kuin Mozillakin. Flash-plugin taitaa jopa toimia. Opera ei näköjään toimi Debianin testingissä tai unstablessa lainkaan.
Sitten imuttelin Mozilla Firebirdille kasan laajennuksia. Lähinnä erilaisia Googlen ja muitten hakukoneitten käyttöä helpottavia hökötyksiä hain sekä RSS/RDF-lukuohjelmia.
Tossa illalla Muhvi kävi hakemassa sen sohvansa nahkaiset tupakansavunhajuiset tyynyt pois.
Meenpä nukq.
Heräsin pari tuntia sitten.
Tänään laitoin weppiin tarjolle ne mun uudet skriptit, joilla konvertoin mun bookmarkit eri formaatteihin. Ne löytyy mm. linkkisivuni kautta. Tossa vähän ennen iltakuutta kävin kaupassa.
Tullessani vanhempieni luota joulunvietosta kuskasin tänne raudasta tehdyn survimen ja morttelin. Nyt oon jo kokeillut syödä Apetit Juurespaistikkaita maustettuna silleen, että laitan mortteliin teelusikallisen Pan-suolaa ja teelusikallisen jotain pippuria ja sitten oon survonut ne. Oon jo koittanut ainaskin viherpippuria ja rosé-pippuria ja noi em. kasvispihvit ovat maistuneet aika jännälle noilla mausteilla.
On toi survin ja mortteli hyvä olemassa. Joskus sattuu niin, että jotain pippuria myydään vain kokonaisena tai karkeaksi rouhittuna ja ne täytyy jollain murskata pienemmäksi. Ja kyllähän se ruoan makuakin hieman parantaa, jos mausteet jauhaa vasta juuri ennen käyttöä. Mutta se on vähän siinä ja siinä, että huomaako sitä eroa muutkin kuin kulinariset gourmet-kokit.
Meenpä nukq.