Vaihda Stylesheettiä tästä (Javascript/DOM): Oletus: index (Vihreää tekstiä mustalla pohjalla.) | indexbw (Mustaa tekstiä valkoisella pohjalla) | indexbwserif (Mustaa serif-fonttista tekstiä valkoisella pohjalla) | latex (Mustaa LATEX-fonttista tekstiä valkoisella pohjalla)

Juhapekka Tolvanen
Runosivu: Julkisuus

(Viimeksi muutettu 28.10.2007)Julkaisut lehdissä

6.6.2003

Runoni ”sinut on valittu (versio 2)” ja ”tuuli” julkaistiin Keski-Suomen Kynäri Ry.:n jäsenlehden nimeltä ”Kynäri” numerossa 2/2003.


Julkiset esitykset ryhmässä

23.4.2003

Rentukassa pidetyssä ns. ”Runon ja viinin illassa” oli tälläkin kertaa Keski-Suomen Kynäri Ry.:n Lyrisijöitten tehtävänä esittää omia runojaan. Minä esitin omalla vuorollani runoni nimeltä ”ystävä”.


Julkiset esitykset yksin

1.5.2003

Fokus Ry. järjesti Harjulla Vappu-piknikin ja lähellä oli myös JYY:n järjestämä piknikki ja myöskin Puolue Ry.:n väkeä oli paikalla. Siellä esitin Fokus-väen pyynnöstä ja kutsusta tällaisen setin runojani:

15.5.2004

Veli-Matti Salmiselle pidettiin polttarit samana päivänä kun oli Yläkaupungin Yö. Sen yhteydessä esitin n. klo 20.30 hänelle ja hänen polttariseurueelleen runojani Ylistön sillan Mattilanniemen puoleisessa päässä. Tällaisen setin esitin:

10.11.2004

Jyväskylän yliopiston Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen sosiologian opiskelijoille tarkoitetun ns. gradupäivän päätteeksi pidettiin illanvietto ns. Lyhdyssä ja ilmeisesti tälläkin kertaa Fokus Ry.:llä oli sormensa pelissä. Minut oli kutsuttu sinne illanviettoon esittämään runojani. Tällaisen setin esitin:

21.5.2005

Esiinnyin Yläkaupungin Yön esiintyjänä n. klo 21.30 Jyväskylän yliopiston kirjaston aulassa. Tällaisen setin runoja esitin:


Runonlausuntakilpailut

13.4.2003

Kello 18.00 alkaen oli Vakiopaineessa ns. Poetry Slam -runonlausuntakilpailu, johon osallistuin huonosti valmistautuneena. Putosin jatkosta jo ensimmäisellä kierroksella. Annoin niitä runojeni printattuja versioita mukaan kisan järjestäneelle Runokukko-duolle, joka oli tullut jostain Kuopiosta. Kilpailussa esittämäni setti oli tällainen:


Runojani muiden lausumana

15.4.2006

Tero ”deetsay” Mäyränen meni naimisiin ja siellä häissä bestman lausui runoni nimeltä ”minulta loppuivat jo sanat”.


Muuta

Kevät 2003

Otin tavakseni ripustella LATEX-muotoisia runojani printattuna ja valokopioituna kaikkiin mahdollisiin ilmoitustauluihin ja seiniin, mitä vaan keksin ja missä se on luvallista. Osansa ”runoyllätyshyökkäyksistäni” ovat saaneet ainakin Jyväskylän Yliopiston rakennukset MaD (AKA "MaD-house") (varsinkin ATK-keskus) , MaA, Agora ja Pääkirjasto sekä Kaupunginkirjasto ja Baari Vakiopaine. Muutenkin jakelin runojani ihmisille aina silloin tällöin.

Kevät 2004

Uusi ”runoyllätyshyökkäysten” aalto ravisutteli lähinnä vanhoja tuttuja paikkoja, mutta uusina kohteinani olivat Jyväskylän yliopiston Aallon kirjasto ja Aallon parvi. Myös jokunen runo ilmaantui KOAS:sin Ainolan kohteen ilmoitustauluille.


Ehkä tulossa joskus


Copyleft:
Juhapekka "naula" Tolvanen
http://iki.fi/juhtolv/

This WWW-page and all its poems are free; it may be copied, distributed or modified under certain conditions, but comes WITHOUT ANY WARRANTY; see the Design Science License for the precise terms and conditions.


Valid XHTML 1.0 Transitional

Tämä WWW-paikka näyttää paljon paremmalta WWW-selaimella, joka tukee www-standardeja, mutta sen sisältämä informaatio on silti saatavilla millä tahansa WWW-selaimella.