WWW-diary of Juhapekka Tolvanen:

Sunday, 28 January 2007




23:12:35 EET @925

Mullon joku Hackmannin kattiloita, paistinpannuja yms. ruoanlaittoastioita esittelevä kataloogi. Sitä on höystetty ruokavinkeillä. Tänään tein kukkakaali-parsakaali-gratiinia muuten suunnilleen sieltä löyneen ohjeen mukaan, mutta muunsin sen vegaaniseksi. Juustona käytin Cheezlyä, jota myydään Prismassa. Kananmunan sijaan laitoin kukkaraisen ruokalusikallisen soijajauhoa. Kerman korvasin Alpro-soijakermalla. Tuli siitä ruoasta muuten aika herkullista, mutta olis kai pitänyt antaa sen olla uunissa siinä lasivuoassa ilman kantta, jolloin siihen ehkä olis tullut rapeampi pinta. Tätä ruokaa tehdessä nesteet eivät valuneet reunan yli, joten siihen hommaan toi mun kannellinen lasivuoka kelpaa.





Edellinen / Previous

Seuraava / Next

Juhapekka Tolvanen