2007-10-24 05:33:55

WWW-sivujen siirtelyä

Maanantai-aamuna nukuin aamupäivällä muutaman tunnin torkut. Puolen päivän jälkeen lähdin fillarilla kaupungille. Ensin kävin työkkärissä tulostamassa mun CV:n ja työhakemuskirjeeni. Sitten menin Jyväskylän yliopiston kirjaamoon. Jätin sinne liitteineen päivineen työhakemukseni, jolla haen töihin Jyväskylän yliopiston yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan amanuenssin virkaan.

Siirryin Mattilanniemeen ja menin MaD-houseen. Koitin kirjautua sisään johonkin Windows-työasemaan. Se urputti, että tunnarini on vanhentunut, vaikka sen piti vanhentua vasta seuraavana keskiyönä. Menin urputtamaan siitä tietohallintokeskuksen neuvontaan, josta mut lähetettiin kakkoskerrokseen etsimään käsiini jompikumpi kahdesta AD:n tms. ylläpitäjästä. Toinen heistä löytyi sosiaalitiloista. Hän laittoi mulle vuorokauden lisää aikaa mun tunnarille.

Sammutin wildeast-koneessa irssin ja screenin ja jätin irkkaukseni kapsin koneissa pyörivien IRC-klienttien varaan. Niinpä sitten poltin rompulle backupit WWW-sivuistani, Linux-serverin kotihakemiston sisälmyksistä ja wildeast-koneen kotihakemistosta. Kävin MaA-aulan kioskissa antamassa pois Pörssi Ry.:n kopiokortin ja sain siitä panttia 2 euroa.

Kumma kyllä ei ollut yhtään haikea tai tyhjä olo, vaikka olinkin jättämässä taakseni tietokoneympäristöä, jonka varassa iso osa Internet-aktiviteeteista oli ollut niin sairaan monta vuotta. Pikemminkin mua jostain kumman syystä hymyilytti.

Sen verran päivä tuntu elämän taitekohdalta, että sitä teki mieli hiukan juhlistaa. Ostinpa sen vuoksi Ekolosta seitanista tehtyjä savustettuja viipaleita ja nakkeja. Kotimatkalla kövin Seppälän kaupunginosassa kerrankin katsomassa Sportia-urheilukauppaa ja Toys ’R’ Us -kauppaa. Yllättävän paljon jälkimmäisestä löytyikin jopa aivan aikuisille jotain tavaraa, esim. Reiner Knizian suunnittelemia lautapelejä ja aikuisen kokoisia naamiaisasuja.

Juhlistaakseni lisää tuota päivää ostin vielä R-Kioskilta Dr. Pepperiä ja EDiä ja sitten jatkoin matkaa kotiin. Illalla mä muutaman tunnin verran editoin WWW-sivujani.

Tiistaina päätin vihdoin tehdä itselleni profiilin LinkedIniin ja Facebookkiin. LinkedIniin minut oli kutsunut Sähköjäniksen pomo Julius Valve. Facebookkiin minut oli kutsunut jaffa. Varsinkin Facebookissa seikkaillessa kyllä vierähti tovi, kun pompin tuttujen ihmisten profiileista muihin tuttujen ihmisten profiileihin ja siinä matkan varrella käytin heihin ”pokea” tai kutsuin heitä ”ystävikseni” tai otin käyttöön jotain vastaantulleita sovelluksia. Tässä ne profiilini ovat:

Saa koittaa, jos mä vaikka suostuisin ”ystäväksi”.

Lopulta huomasin, että WWW-sivuni eivät enää suostuneet latautumaan vanhalta WWW-saitiltani. Siispä kirjauduin IKI:n weppisvuille ja laitoin WWW-sivujeni edelleenohjauksen osoittamaan kapsi.fi:ssä sijaitseville sivuilleni.

Lopulta jaksoin taas editoida WWW-sivuani. Kuten voitte sivujeni etusivulta nähdä, entisen sivun nimeltä ”Tekemiäni WWW-sivuja” sisälmykset ovat nyt etusivuun upotettuna. Paljon kamaa täytyy vielä muokata sellaisee muotoon, että sen tohtii laittaa uuteen WWW-sivujen hakemistopuuhun tarjolle. Etusivulle kyllä ilmestyy sitten aikanaan linkki kuhunkin sivukokonaisuuteen, joka on tullut tarjolle.

Viimeisenä muokkasin tämän WWW-päivkirjan etusivun uuteen uskoon ja niin, että siitä mennään sisään tähän NanoBLoggerilla toteutettuun uuteen WWW-päiväkirjaani. P.S: Muistakaa poimia etusivulta RSS-feedi itsellenne.