2007-10-28 06:42:56

Ketjut putosivat. Lisää sivuja weppiin.

Perjantai-iltana lähdin tosi myöhään fillaroimaan kauppaan. Tuli vielä entistäkin kovempi kiire, kun menomatkalla, perkele, fillarin ketjut putosivat. Niitä piti sitten hetken aikaa rassailla paikoilleen. Kaupan etuovesta pääsi sisään singahtamalla sinne kun joku tuli ulos ja liikkeentunnistin avasi ovet vain ulos meneville. Ostin vain tosi vähän ruokaa.

Lauantaina kävin sitten kaupassa vähän ennen iltakuutta ja ostin enemmän ruokaa. Ostin myös fillariini uuden ketjun. Sieltä palattuani pesin kaksi koneellista pyykkiä.

Olen taas yhden WWW-sivun tai -sivukokonaisuuden laittanut weppiin, nimittäin mun runosivut. Mutta siellä olis vielä sellainen urakka, että pitäis laittaa se oikea dokumenttityyppi eli ”XHTML 1.0 Transitional” niihin sivuihin, joissa runot varsinaisesti sijaitsevat. Mun runosivuilla on muuten sairaan paljon symbolisia linkkejä. Oli siinä vähän hommaa, kun väkersin skriptin hoitamaan symlinkkien teon lakka-koneella, kun huomasin, etti lftp osaa netin yli kopsia symlinkkejä. Siinäkin oli vähän hommaa, kun päivittelin yhden skriptin, joka paketoi WWW-hakemistossa runojani kiljoonalla eri tavalla ja pakkausohjelmalla. Nyt kun LHA on myös vapaana implementaationa olemassa. käytin myös sitä.

En kyllä muista koska, mutta jokin aika sitten laitoin weppiin myös ne mun etuovikyltit, joilla karkoitetaan kerjääjiä, kaupustelijoita ja käännyttäjiä. Nyt siellon mukana myös puolankielinen teksti.